Despre serviciile de cazare

      Pensiunea Enigma - un altfel de servicii de cazare in Vaslui, un loc unic unde te vei simti special pentru ca trecutul si prezentul se intalnesc intr-un destin de exceptie. Mobilierul nou, pastrand linia clasica, da camerei acea eleganta specifica, ce impreuna cu celelalte dotari si utilitati (aer conditionat, internet, baie proprie) te fac sa te simti confortabil.
      Suntem pensiunea care oferă calitatea si confortul pentru gustul clientilor nostri, fapt ce ne situeaza in topul serviiciilor de cazare din Vaslui si judetul Vaslui, iar tarifele la cazare in pensiunea noastra sunt fara concurenta in Vaslui.
      Pensiunea noastra va pune la dispozitie 6 camere cu doua paturi, 4 camere cu pat matrimonial, precum si o camera business, dispunand de o capacitate totala de cazare de 20 locuri.
      Toate camerele dispun de aer conditionat, televiziune prin satelit, acces internet si baie cu dus.
      De asemenea, pe langa serviciile de cazare si intretinere, oferite de pensiunea noastra din Vaslui, dispunem de un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse.
      Pentru rezervari sau alte informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0235/323601 sau pe mobil la numarul 0742309131, pe adresa de email contact@pensiuneaenigma.ro sau completand formularul de la sectiunea "contact".